29 oktober 2009

Djur i skylt

Nu visar jag mina djur i skyltfönstret på Öster om ån i Uppsala. Jag tror aldrig tidigare jag fått så snabb respons. Många stannade och tittade log och pekade. Ett par kor gick i väg till försäljning redan första dagen. Djuren kommer kunna ses till den 23 november.

8 kommentarer:

Anna tassar in sa...

Men himmelska du så fina dom blev..jag blir ju helt lycklig av dessa djur..så kul att få visa upp dem så..mannekänga i skyltfönster.. härligt..alltså din stil är ju underbar..

Ninni sa...

De är helt underbara...inte alls förvånande att de blir uppmärksammade.
När kommer ljusstakarna till Öster om ån?
Ha en skön helg!
Kram Ninni

maría cecilia sa...

Wow Cecilia!!! your creations are fantastic!! Love, love love these cows!!
Estas vaquitas son preciosas!!
Cariños
María Cecilia

marie-louise sa...

Skyltiningen blev jättefin, det såg jag på min morgonpromenad!

oumberligating sa...

Wow, vilka älgar, ja de är fantastiska de andra djuren också, men älgarna, vilka skapelser, helt klart ett Oumberligt ting!
Det är vid ett sådant tillfälle jag önskar att min "blogg" inte spårat ur helt och hållet som den i princip har gjort (ler). Den heter ju Oumberligating och dina alster betraktar jag som just detta Oumberliga Ting! Åker förbi Uppsala någon gån i månaden hoppas jag kan slinka in och "känna" på dem, jag vet nu redan att jag kommmer att "äga" en av dina älgar i framtiden (ler)!
Mvh och Kram ifrån Peter Olofsson!

Karins fotoblogg sa...

Jag passerade Öster om ån på min morgonpromenad till jobbet och tänkte att jag genast måste skriva här, så underbart vackra dina djur är! Och vilken trevlig syn som möter mig här på din blogg, jag får uppleva skyltfönstret från insidan också! Du är så DUKTIG! Jag gillar verkligen "finishen"(hmm, säger man så?) på dem. Vackert med det matta vita och de grå fläckarna och krackeleringarna(?) är verkligen pricken över i!

Tack snälla du för Awarden. Jag blir otroligt glad över din motivering ska du veta. Precis vad min "trasiga fotosjäl" behöver.

Kram!

Karin sa...

Ja då måste jag också bege mig förbi dina djur. Jobbar ju inne i stan, men på lite "fel" sida. / Kram

christina sa...

Vad vackra saker. Jag kommer ihåg Öster om ån från min tid i Uppsala 1980-1984. ha det gott!