19 oktober 2009

Ljusstakar på tork


Vinter har låtit vänta på sig, och det är väl som det ska. Ett ljus kan ju ändå vara mysigt att tända i mörkret. De här ljusstakarna står på tork i verkstaden. De ska senare glaseras i glasyrer som får mönstret att framträda tydligare.

Varje höst tar jag fram en ny modell av adventsljusstakar. Jag gör bara några få och det är ingen större lönsamhet i dem, men det ger mig möjlighet att få tänka nytt. Jag gillar att utveckla nya produkter och vill inte stanna av och bara upprepa mig.

6 kommentarer:

Anna tassar in sa...

Underbart Cecilia..jag blir ju bara så lycklig när jag får titta in hos dig..himmel så gärna jag skulle vilja prova..det ser ju så makalöst härligt roligt ut..men men det ska vara proffs som du som skapar..hemmagjorda saker tilltalar inte mig..jag får inse min begränsning och avstå..men som sagt bara att få tillgång till din blogg gör mig glad..

Kram på dig du fina och så kreativa lilla människa :)snart är det advent..

christina sa...

Hej, en Award komemer här till dig. Jag tycker om ditt skapande och ser att du gör jätte fina saker. Dessutom tittar du in till mig då och då med fina kommentarer. Kram Christina

Ninni sa...

Så fint! Jag förstår att det är roligt att få göra nya modeller även om de gamla också är efterfrågade. Kommer du att sälja dem hemma hos dig eller finns de på något annat ställe också?
Jag skulle kunna tänka mig att ha fyra stycken med olika mönster men kanske i samma färg som man kan använda även när det inte är advent. Många ljustakar tillsammans är fint.
Ha det gott i höstrusket!
Kram Ninni

Cecilia sa...

Tack Christina, det värmer!

Ljusstakarna kommer säljas på Öster om ån i Uppsala. Jag lägger väl ut en bild på dem här, när de är färdiga så ni får se hur de blir.

marie-louise sa...

Underbart, ser att du har börjat att tänka på julgrejjer, Gud, tiden går såååååååååå fort! Jag tror jag blir galen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maria cecilia sa...

Hello Cecilia, you are working in some new beautiful "ceramica"... I can see that snow has come to your country... here we are in a beautiful spring now.
Muchos cariños
María Cecilia