10 januari 2010

IsOj så kallt det är nu. Vi har haft -20 grader nu i ett par dagar och vackert är det när solen skiner. De här istapparna hänger från taket på vår jordkällare.

Klicka gärna på bilderna för att se dem större. Själv tänker jag ofta på glas när jag ser is.

8 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Mmmm du det är och har varit så galet kallt nu en tid..

Du...igår var jag på Designtorget..och tänk där hittade jag dig...det var lite mer än härligt..så fint och välsvarat..så mmmmm fina saker..

Ninni sa...

Istapparna är så fina och visst påminner de om glas.
Jag gjorde islyktor till jul och de står fortfarande kvar ute på gården. Det riktigt gnistrar det om dem i kylan. De ser också ut som om de vore gjorda av glas. Vi har också haft riktigt kallt, för kallt för mig;) Men visst är det vackert!
Kram Ninni

C. Tvillingmamma sa...

Som barn hade jag fantasier om att glas kunde smält precis som is...

Lime sa...

Visst är det superfint ute nu när snön är riktigt vit. Den är ju till och med vit mitt i stan fortfarande. DET är härligt tycker jag. Ska bli spännande att se dina nya alster.

Ha dé!

Karins fotoblogg sa...

Som glas-skulpturer....vackert!

Niklas exponeringstränar sa...

Tack för kommentar. Gillar drejbilden från inlägget innan. Bra exponerat och bra fart.
Håller även du till i Uppsala?
Trevlig kväll
/Niklas

Helena Ljunggren sa...

isiga och vackra bilder!

Nu får det gärna bli vår :)

oumberligating sa...

Har själv varit ute och fotograferat istappar, alltid lika vackert, naturens egna små konstverk, verkligen.....samlar på ofärgat glas kanske därför jag gillar dem!
Jag gillar dina alster, det har jag skrivit om förut, undrar nu om du tycker det är okej, att jag länkar till dig, vill gärna "sno en älg bild" av dig och visa på ett inlägg med länk.
Jag har gjort det då och då när det gäller olika konstnärer och deras verk, skulle tycka det vore trevlig om det är okej?
Jag har väl kanske inte världens alltid seriösaste blogg så visst kan jag förstå om en del är lite tveksamma till att synas på min sida! (ler)
Ja, antingen du vill det eller ej så har jag lagt till mig som följare till din fina blogg!
Kram ifrån Peter!