07 januari 2010

Nystart, nytt år!

Med nya krafter och nya idéer har jag påbörjat jobbet i verkstan efter ett skönt juluppehåll. De första veckorna drejar jag mina "storsäljare", som har tagit slut i julförsäljningen. Sedan har jag lite nya saker som ska ta form, en planerad utställning ska påbörjas och kurser ska bokas.

Jag ser fram emot ett nytt spännande år och önskar er alla en god fortsättning!

8 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Åh...men hallå...jag blir så glad när du visar alster under arbete...det är något magiskt över lera och händer..

Aha så pass slutsålt..så härligt och det förvånar mig inte alls..

Så trevligt..och tänk så galet bra du har det som får sitta och skapa ..mmmm du det är ju livet..

Mmmm jo men jag skapar jag oxå..på mitt sätt..:)

Gudrun sa...

God fortsättning.
Kul att ha energi och idéer till nya saker, spännande.
Ha det gott.

C. Tvillingmamma sa...

tack desamma,och vilken inspirerande bild

oumberligating sa...

Hoppas verkligen att jag och Min Fru kommer att kunna komma och titta på dina vackra alster där de är till salu, hoppas du inte slutar med älgar! (ler)
Jag funderar just nu lite allmänt på det här med bloggandet!
Särskilt nu när jag hållit på ett tag, ja, egentligen inte så länge, cirka 1,5 år bara, men det är ju tillräckligt för att "nyhetens behag" ska ha hunnit lägga sig!
En del har ju bloggat betydligt längre än så, men visst märks det en viss avmattning även där, kortare inlägg och färre kommentarer!
Fast jag inbillar mig att man faktiskt ska försöka hålla kontakten med alla man på något sett kommit i kontakt med via sin blogg! Ibland så har man haft samma åsikter och intresse runt samma saker, eller annars har det bara varit en liten kommentar skriven helt på "måfå" någongång!
Trevligt hur som helst!
Jag hade ju en huvudidé när jag började blogga och det var ju att samla folk och åsikter i och kring olika sjukvårdsfrågor på min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com , det gick lite trögt så jag startade upp den här bloggen lite som en "dragblogg" för att locka in lite nytt "blod" på Jernsaxensidan, det gick fint, men även der skedde det en viss avmattning!
Kanske den här kommentaren låter lite "gnällig" det är inte riktigt meningen, det är mer en reflextion över hur det faktiskt förhåller sig ibland med bloggandet!
Nu blir just den här "kommentren" djäkligt allmänt hållen och jag kommer självklart skriva mer personliga kommentarer i framtiden!
Men just idag när det är Fredag och i början på det nya året så vill jag verkligen önska alla nya och gamla bekantskaper i "Bloggssfären" en riktig God Fortsättning och en Trevlig Helg!
PS: Fick några mail om varför jag raderat min blogglista, den är under uppdatering, flera av bloggarna på den har "lagts ner" tråkigt nog! Så nu när den ska återskapas så hoppas jag både att få in "gamla" och "nya" kompisar!
För blogga är kul! Leve Bloggen!
Kram ifrån Den Där Peter Olofsson på Oumberliga Bloggen!

Maria sa...

Hej Cecilia!
Skönt med nytt år. En slags nystart på något vis. Jag är mycket sugen på att sätta igång med något nu...

maría cecilia sa...

Hello Cecilia, god you have lots of snow over there!!! Hope you are warm and safe at home.
Wish you and family a very happy and blessed 2010, and lots of more wonderful pottery...
Muchos cariños,
Maria Cecilia

Karin sa...

Ja, det ska bli ett spännande år 2010! Ska bli så roligt att följa dig i dit arbete, låter som du har mycket på gång. / Kram

Niklas exponeringstränar sa...

Låter onekligen som ett spännande år! Utställningen vill jag gärna se :)

Kram