16 juli 2010

Sommar i Faringe
Jag fortsätter att hålla verkstadsbutiken öppen så mycket jag kan under sommaren. Nu tar jag en paus från bloggen så ses vi igen i augusti.

Ha en fin sommar och välkomna!

6 kommentarer:

Ninni sa...

Ha det så skönt!!!
Kram Ninni

jms sa...

what a wonderful place to stay , I wish you a great summer.

Anna smyger in.. sa...

Åh men du..så fiiiint du har det..där, i butiken..vackert hus..jag lovar titta in om jag far förbi..allt gott till dig..

TantMossig sa...

Vill önska dig en underbar sommar med mycket sol och bad och bra försäljning i din butik.

oumberligating sa...

Nu gör jag det igen.....det mest "förbjudna av allt", använder samma rader till flera bloggare.
Gjorde det förra sommaren, många blev sura och hörde av sig, fast ändå så blev det just den effekten jag vill uppnå, att få igång skrivandet igen hos "polare ifrån förr"! Ja, sanningens namn så skickade jag samma rader till några "färskingar" också!
Det fungerade faktiskt, sedan fick jag självklart be alla personligen om ursäkt för mitt opersonliga tilltag, men då blev de ju just så personligt som jag ville ifrån början, fast lite bakvänt, men i Krig, kärlek och bloggande är ju allt tillåtet!
När man dessutom har en av Sveriges trevligaste bloggar så måste ju alla få veta det och har folk "sommnat" så får man väl väcka de som gått in i något vad man kunde kalla "bloggslummer"!
Nej, blogga är ingen liten mysig fritidssysselsättning som man kan pyssla med hur som helst inte, att blogga är ett kall ett slags mission! Inget för veklingar med andra ord!
Eller som i mitt fall ett "gift" eller "opium" väl själv!
Känner du att du blir upprörd över dessa kanske lite opersonliga rader skriver det då till mig, hota mig, radera mig ifrån eventuell blogglista!
Kanske kan vi tillsammans väcka liv i den "falnade lågan" som faktiskt råder i bloggvärlden just nu, kanske inte på din blogg men i allmänhet så är inget som det var "förr" på den "gamla goda tiden"! (ler)
Ha en fortsatt fin vecka önskar Oumberlige Peter alla gamla och nya bloggpolare och kanske även några okända som kommer att få dessa rader! Antingen de vill eller ej!
Men skriv inte som ett par sura tanter skrev förra sommaren!
"Jag undanber mig ifrån all reklam ifrån okända bloggare"....så löjligt, någon gång måste ju alla vara okända för varandra, ska jag berätta en hemlighet, jag kände inte en enda av de härliga människor jag bloggar med innan jag började blogga!!!
Som sagt gör vad du vill med dessa rader!
"För bloggen i tiden!"
Kram som sagt ifrån Oumberlige Peter!

farfars stuga sa...

Har passerat men inte hunnit stanna.Men sommaren är väl inte slut än :)? Varmt och skönt har det i alla fall varit.

Ny favorit var bestikställen nedan i alla fall.

Kram Cia