25 november 2010

Glöggmuggar

Nu är det bråda tider och mycket arbete i verkstan. Drejskivan och ugnarna går för högvarv. Den här lite mindre muggen för glögg eller espresso finns även i en vit sidenmatt glasyr.

På söndag, första advent, finns jag på Sigtuna julmarknad och öppettider för verkstadsbutiken i Faringe ligger ute på hemsidan.

8 kommentarer:

Ninni sa...

Samma fina, goda form som på mina favoritmuggar. Snyggt Cecilia! Försäljningen kommer att gå lysande.

farfars stuga sa...

Å så fina de var!! Gillar dem starkt.

Tyvärr kommer jag nog inte ner något mer före jul.

Cia

Anna smyger in.. sa...

Sigtuna julmarknad..oj...du det måste vara supermysigt i tant bruns stad då..jag var där en het sommardag i juli..så trevligt så. Lycka till och du muggarna är kärlek att skåda..

jms sa...

A beautifull satin black glazure, I love it. The shape of the the-pot with the black glazure is great. Coby

Maria sa...

Hej Cecilia! Kul att träffa dig också. Alldeles som en överraskning! Jag kommer säkert till Uppsala någon fler gång, då kanske jag ska lyckas hinna träffa några bloggarvänner på en fika tex.

Lime sa...

Jättefina! Hade det varit liiite närmare till Sigtuna från Lantlivska hemmet hade jag gärna gjort ett besök där. Gillar Sigtuna och gillar julmarknader. Hoppas du får en bra första advent där.

Ha det så bra Cecilia!

Karin sa...

Så snyggt med svarta muggar! Jag måste hålla koll när du har öppet, såg att du uppdaterar på hemsidan. Skulle vara så kul att göra ett besök innan jul. Kan tänka mig att det är bråda dagar. / Karin

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning sa...

Söta muggar :) Visst är vantarna söta. Och kan du tänka dig, jag har köpt dem på Flash :) Jag hoppas du får en fin vecka