11 september 2009

Morgondagg
Efter en kall natt fick vi en underbar morgon, fuktigt i gräset och helt vindstilla. Morgonpromenaden började med en runda i trädgården och sedan vidare ut i skogen.

På vägen hem hade jag turen att träffa ett rådjur. Jag lyckades fånga honom på bild innan han sprang och gömde sig i skogen. Här har han precis upptäckt mig.

4 kommentarer:

Karin sa...

Wow vilka bilder! Har själv varit ute i morse, även om solen hann gå upp lite för mycket...men det är något magiskt att vara ute och fota på mornarna tycker jag.
Den näst sista är ju så vacker, är det ett spindelnät eller vad är det? Blir även något avundsjuk att du träffade på ett rådjur så där. Jag har många rådjur som springer över tomten men har aldrig lyckats fånga något så bra på bild.
Ha en härlig fredag! / Kram

Pia sa...

Vilka fantastiska bilder du tar Cecilia! Njuter också av dina fantastiska keramikalster - man blir så inspirerad. Ser fram emot kursen hos dig i helgen! Hälsn Pia M

Ninni sa...

Den där bilden med spindelnätet(?) är helt makalös! Ås så fint! Jag längtar hem till den svenska naturen när jag ser dina bilder.
Hoppas du får en skön helg!
Kram Ninni

Cecilia Boivie sa...

Det är ett spindelnät fullt med små vattendroppar. En nästan magisk morgon ...och tänk, sedan stod rådjuret bara där.